Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Programomtaler

Eksperterne fra Kasus Advokater gæster vært Isse Sandorf Uth Jacobsen og svarer bl.a. på, om man kan overdrage sit sommerhus til sine arvinger i levende live. En anden seer har spurgt, om man har krav på at indfri en afbetalingsaftale før tid.
Vi drager vest på til den amerikanske stat Missouri, til Branson Theater. Her har Daniel O’Donnell fyldt salen med glade og trofaste fans.
Halime Oguz var kendt som lidt af en darling på højrefløjen, da hun i 2019 kom i Folketinget for SF, men på trods af det - eller måske derfor? - blev det ikke til genvalg ved afstemningen i november.
Der er nu igen i samfundet en del snak om, at vi gerne vil synge noget mere og især have børnene til at synge meget mere.
Filmen "Vand - en truet ressource i EU" handler om vores drikkevand, som er truet.
Anna Falkenberg er nyvalgt medlem af Folketinget for det færøske Sambandsparti, og med 27 år er den scient.pol.-uddannede færing også et af Folketingets yngste medlemmer.
Hun var en af Venstres store stemmeslugere ved valget i 2019, men da danskerne sidste år gik i stemmeboksene, blev der ikke sat nok krydser ud for Britt Bager – der nu stillede op for Konservative, til at hun kunne forlænge sit mandat.
Fiskemagasinet er denne gang taget på sildefiskeri med ukrainske flygtninge.
Lysglimt – som er Danmarks ældste rekonvalescenthjem – tilbyder et ophold på 12 dage, til alle, som har brug for at samle nye kræfter.
Direktør for ”Tænketanken Europa”, Tysklands-kender, tidligere minister og MF Lykke Friis har udgivet en spændende og dybt bekymrende bog om Europas sikkerhedspolitiske situation, der mere og mere ligner Europa i 30'erne før Anden Verdenskrig.
Side 1 ud af 521
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.