Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Programomtaler

Det er alt for mange år siden Jagtmagasinet sidst har reporteret fra jagten i Namibia i det sydvestlige Afrika – og det gør vi så noget ved nu og her.
I ”Spørg direkte om corona-temaeftermiddag og -aften” har vi inviteret en række fagfolk i studiet, der har hver deres indgangsvinkel til de aspekter, corona-krisen har bragt med sig.
I dette afsnit af ”Smag på Danmark” er Tifanie igen i Aarhus. Denne gang har hun fået lov til at synde en smule, og leder efter lækker chokolade. Så kig med, og bliv inspireret til næste gang du får lyst til noget sødt og lækkert.
Mange forbinder udelukkende Frankrig med Paris, rivieraen og Alperne, men Frankrig er meget mere end det, og nordkysten er en sand perle for både historisk interesserede, naturelskere og folk med smag for god mad.
Med 1000 koncerter og to albums har horsensianske Esben Kronborg turneret landet tyndt med sine sange på engelsk siden debuten i 2011. Nu er han så klar med sit første album på dansk.
Ærlighed og eftertænksomhed er to ord, der karakteriserer den horsensianske musiker Esben Kronborg.
I programserien ”Aktionærerne” stilles der skarpt på dine penge – på aktierne og på den verden, der er omkring os.
Forholdet mellem EU og Rusland har længe været domineret af splid og fjendskab. I 2014 udviklede det sig til en dyb og nærmest permanent krise, da Rusland invaderede Krim-halvøen.
Tomas Villum og Jonas Schmidt er tilbage. Denne gang med et rekordforsøg.
Tomas Villum og Jonas Schmidt er tilbage. Denne gang med et rekordforsøg.
Side 1 ud af 391

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.