Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch Backstage: Interview med Alex Høgh Andersen

Alex Høgh Andersen er en dansk skuespiller, bedst kendt for sin rolle som Ivar the Boneless i den populære tv-serie "Vikings".

Født den 20. maj 1994, har Andersen også medvirket i andre danske produktioner og arbejder som fotograf ved siden af sin skuespillerkarriere. Senest spiller han hovedrollen i Viaplay-serien "Kald mig far", som han også har været med til at udvikle.

"Kald mig far" er en dansk komedieserie, der følger Emil – en konfliktsky ung mand, spillet af Alex Høgh Andersen. Serien tager en humoristisk tilgang til familiedynamik og venskab, da Emils liv vendes på hovedet, når hans bedste ven og forretningspartner, Viktor, begynder at date hans mor, Helle. Dette skaber en række komiske og akavede situationer, der udfordrer både venskab og familiebånd.

Serien er skabt af Alex Høgh Andersen og Magnus Haugaard, som også spiller hovedrollerne. Den er instrueret af Christian Dyekjær og skrevet af Søren Felbo. "Kald mig far" består af seks afsnit og er en Viaplay Original, der blev lanceret den 28. april 2024.


Se programmet allerede nu på dk4.tv

S
e et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.