Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch - uge 36

Denne gang i What2Watch har Ann og Maria igen set 2 film og en serie.

"The Equalizer 3" er en amerikansk actionfilm fra 2023, der er instrueret af Antoine Fuqua. Det er den tredje og sidste film i The Equalizer-trilogien, som er løst baseret på tv-serien af samme navn. Filmen har Denzel Washington i hovedrollen som Robert McCall, en pensioneret U.S. Marine og CIA-agent, der bruger sine færdigheder til at hjælpe de undertrykte. McCall opdager at hans nye venner i en lille by i Syditalien er truet af den lokale mafia, og han beslutter sig for at befri dem fra deres kontrol. Filmen har også Dakota Fanning i en birolle.

"Golda" er en ny film fra 2023, der handler om den israelske premierminister Golda Meir, der stod over for en stor udfordring under Yom Kippur-krigen i 1973. Filmen er instrueret af Guy Nattiv, der vandt en Oscar for sin kortfilm Skin i 2018. Filmen har Helen Mirren i hovedrollen som Golda Meir, der måtte balancere mellem sine personlige og politiske dilemmaer, mens hun kæmpede for sit lands overlevelse. Filmen har også Camille Cottin og Liev Schreiber i birollerne som henholdsvis Lou Kaddar, Goldas fortrolige rådgiver, og Henry Kissinger, den amerikanske udenrigsminister. Filmen er baseret på Nicholas Martins manuskript, der fokuserer på de dramatiske og højspændte beslutninger, som Golda Meir måtte træffe under krigen.

"Foundation" er en science fiction-serie, der er baseret på Isaac Asimovs klassiske bogserie af samme navn. Serien handler om et galaktisk imperium, der står over for sit fald, og en gruppe forskere, der forsøger at bevare menneskehedens viden og fremtid. Serien har Jared Harris som Hari Seldon, Lee Pace som Brother Day, Lou Llobell som Gaal Dornick og Leah Harvey som Salvor Hardin i hovedrollerne. Serien er instrueret af David S. Goyer, Josh Friedman og Robyn Asimov. Sæson 2 af Foundation havde premiere på Apple TV Plus den 14. juli 2023. Der er i alt 10 episoder, som udgives løbende hver fredag indtil den 15. september 2023. Sæsonen vil fokusere på de første to bøger i Asimovs serie, "Foundation" og "Foundation and Empire". 

I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.



I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.