Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch - uge 14

Her i uge 14 drejer det sig undtagelsesvis om 3 film, 2 i biografen og 1 på streaming.

“Camino” er Viaplays første danske spillefilm. Filmen er instrueret af Annette K. Olesen og har Danica Curcic og Lars Brygmann i hovedrollerne. Filmen er et humoristisk familiedrama, der skildrer et kompliceret forhold mellem far og datter, hvis relation sættes på prøve efter moderens død. Hendes sidste ønske var, at de to sammen skulle gå Caminoen, en 260 kilometer lang pilgrimsvandring i Spanien, men det bliver en langt fra problemfri rejse.

“Brænd alle mine breve” er en svensk film fra 2023 baseret på Alex Schulmans svenske bestseller og handler om forfatterens egen forskning i sin slægts historie. Filmen er instrueret af Björn Runge og har Asta August og Bill Skarsgård i hovedrollerne. Filmen væver tre fortællinger sammen til én historie, der overskrider både tid og rum.

“Boston Strangler” er et amerikansk krimidrama fra 2023 skrevet og instrueret af Matt Ruskin. Filmen er baseret på den sande historie om Boston Strangler, der i 1960’erne i Boston dræbte 13 kvinder. Filmen har Keira Knightley i hovedrollen som Loretta McLaughlin, journalisten der brød nyheden for Boston Record American, med Carrie Coon, Alessandro Nivola, Chris Cooper, David Dastmalchian og Morgan Spector i andre roller.

I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.