Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Kunsten … at lytte til kroppen

Kenneth Collins stiller det relevante spørgsmål: ”Hvorfor har du egentlig så travlt”? Vi kender det alle sammen, vi løber afsted for at nå det hele, vi jagter konstant at blive bedre og dygtigere, vi opnår et mål og sigter efter et nyt og vi ender i en hamsterhjul.

”Hvornår stopper du op, og nyder alt det du allerede har opnået”? Og Kenneth Collins er, om nogen, manden der ved, hvad det vil sige at have for travlt og ikke lytte til de mange signaler, som kroppen sender os. Kroppen prøver rent faktisk at fortælle os, at nu er det nok – vi skal bare mærke efter og lytte.

Kenneth lærte det selv på den barske måde. Som, for så mange andre – så kørte det bare derudad for Kenneth, men for godt 20 år siden blev han tvunget til at stoppe op. Han fik nyresvigt og måtte derfor i dialyse hver anden dag. Det betød, at han begyndte at tænke over sit liv – et liv som det meste af tiden foregik i overhalingsbanen. Han var heldig, efter 2 år fik han en ny nyre. Han lagde sit liv om, og i dag har han tid til familien – og så har han skiftet lønmodtagerjobbet ud med egne klinikker, hvor han hjælper en masse mennesker med at lære at lytte til kroppen.

Se et spot for programmet her

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.