Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Et moderne bilmuseum: Haaning Collection

Erik Haaning har altid været glad for biler, hvilket hans to sønner, Nicholas og Michael kan bevidne. Erik begyndte sin samling, da han var knap nok 20 år. Gennem 60 år har han formået at sammensætte en imponerende samling med mere end 120 biler, 40 motorcykler, 50 knallerter og omkring 12000 modelbiler.

Køretøjerne har længe levet et stille liv i Sæby, på Vestsjællands Bilmuseum, men nu er far og sønner blevet enige om, at museet skal have nyt liv i nye omgivelser, tættere på hovedstaden. Efter en lang jagt fandt de det perfekte lokale i Bagsværd, og det blev begyndelsen på en gennemgribende renovering og modernisering af den 4500 m2. store bygning, hvilket førte til en genåbning af Haaning Collection i sommeren 2021.

dk4 har fulgt processen med at omdanne den gamle bygning til et moderne bilmuseum. I dette program taler vi med Nicholas og Michael Hanning; om eventyret, hvordan det hele startede, deres fars passion for biler, processen i at finde et nyt sted, renoveringen, og ikke mindst, hvorfor man i 2021 egentlig har brug for et bilmuseum. Derudover skal alle køretøjerne også transporteres, de fleste på en transporter, men nogle af dem skal også køres, og det er jo ikke en helt dårlig tjans at få.

Se et spot for programmet her

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.