Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Hånden på hjertet: Finn Nørbygaard i langsom samtale med Szhirley

Hvordan får Szhirley styr på sit mentale velvære, når hun både skal være influencer, smykkedesigner, sanger og skuespiller, mor til to – og også have tid til lånehunden?

Det hører vi mere om i denne ”langsomme” samtale med Finn Nørbygaard, hvor Szhirley også kommer ind på, hvad kognitiv terapi har betydet for hende i forhold til at få styr på sine følelser og tanker. Hun fortæller oprigtigt om sin depression i starten af 20’erne, og hvordan den har påvirket hende – også positivt. Vi hører også om hvordan hendes mor greb ind i tide og skabte grobund for selvværd og selvtillid, til trods for en svær skolegang med mobberi.

Finn Nørbygaard er godt i gang med sin anden karriere. I 2009 blev han færdig som samtaleterapeut og har siden haft sit virke i Aarhus. I ”Hånden på hjertet - Finn Nørbygaard i langsom samtale med” får forskellige gæster glæde af Finn Nørbygaards ekspertise og tilgang til livet. Som han siger, ”åbenhed og indsigt i følelseslivet er fundamentet for mental sundhed”. Se med, når en modig gæst deler ud af sine op- og nedture, vendepunkter i livet samt minder fra barndommen og historier fra karrieren.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.