Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Dansk-tysk med Matlok

Danmark og Tyskland har en lang og tæt forbundet historie både med hensyn til politik, kultur, erhverv og nabomæssige relationer. 
En central iagttager, analytiker, kender, kommentator, men også aktør i denne sammenhæng er den tidligere chefredaktør for det tyske mindretals avis ”Der Nordschleswiger” i Danmark, journalist og debattør Siegfried Matlok.

I programserien ”Dansk-tysk med Matlok” belyses væsentlige aspekter af historisk og aktuel karakter af denne fælles historie og dette naboskab gennem en række nedslag og samtaler med centrale personer både fra dansk og tysk side med forskelligt udgangspunkt og placering i samfundet og med særligt kendskab til dansk-tyske og tysk-danske forhold og forbindelser.

Med programserien tegnes et dybere, mere nuanceret billede af det dansk-tyske forhold og især også et bredere billede, der indeholder en lang række af tidens væsentlige temaer og problemstillinger.Siegfried Matlok modtog den ærefulde Ebbe Muncks Hæderspris i 2015. Prisen blev overrakt på Christiansborg af Hendes Majestæt Dronningen. Siegfried Matlok modtog prisen ”for hans indsats som journalist og særligt for hans utrættelige virke i grænselandet til gavn for både danske og tyske”.

Læs mere om Ebbe Muncks Hæderspris og prisoverrækkelsen her
 
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.